Behalen GVB / HCP 54

Behalen GVB / Hcp 54 qualifying kaart

Indien u een Q-ronde wil spelen om uw GVB te halen, vraag dan naar de speciale Q-kaart en registratieboek aan de receptie van het Golfpark. Let op dat u alle gevraagde gegevens correct invult. De Q-kaarten voor het GVB levert u in bij de receptie. Zij controleren of de kaart volledig is ingevuld en checken de score. Bekijk voorbeeld GVB Kaart.

Indien u uw GVB gehaald heeft, zal het park dit doorgegeven aan Intogolf en TDS/NGF en ontvangt dan een NGF pas met daarop uw GVB. De kaart wordt dan aan de H&R Cie gegeven en zij vullen de volledige score in op Intogolf. Dit alléén bij de eerste kaart. Indien u meer dan 18 ( 9 holes) of 36 ( 18 holes) stableford punten heeft gehaald zakt uw handicap onmiddellijk met 1 punt per behaald stableford punt boven 18 of 36. Een volgende kaart kunt u zelf ingeven (zie hieronder).

Lees meer over het stappenplan voor het behalen van uw GVB

Als er problemen zijn of als u vragen heeft kunt u een mailtje sturen aan een van de leden van de H&R commissie bij voorkeur naar j.baarends@rijsbergsegolfclub.nl of a.vanzijp@rijsbergsegolfclub.nl.