DAC

Donderdag Avond Competitie

Wegens groot succes van de donderdag avond competitie vindt de DAC ook dit jaar weer plaats. Op 9 donderdagen in de zomer kunt u vrij inlopen en aan deze competitie deelnemen, dus geen aanmelding vooraf nodig!

Voor wie wedstrijden overdag of in het weekend moeilijk haalbaar zijn of zij die een fijne partij op een avond wel zien zitten, is de Donderdag Avond Competitie wellicht een uitkomst danwel een uitdaging. Sportieve en zomerse golfavonden met kans op mooie prijzen. De DAC is een qualifying  inloopwedstrijd over 9 holes Stableford met handicap verrekening. De wedstrijden worden gespeeld op donderdagavond in de periode mei tot en met begin september.

Op negen zomeravonden wordt gespeeld om dagprijzen en iedere deelnemer/deelneemster dingt mee naar een overall prijs waarbij de uitslagen van de beste vijf wedstrijden worden opgeteld en vergeleken. De winnaar  is tevens deelnemer aan de Kampioenswedstrijd die wat later in het jaar wordt gespeeld. De DAC staat open voor 30 deelnemers vanaf handicap 54. De inschrijving is op de speeldag tussen 17.00 en 18.00 uur.  Er wordt vanaf 17.30 uur gestart. De laatste wedstrijd die in september staat gepland begint een half uur eerder.

Het inschrijfgeld bedraagt 1,50 euro voor volwaardige leden en jeugdleden. Meld u bij de wedstrijdtafel als u mee wilt doen.

Wedstrijddagen (aanmelden tussen 17.00 en 18.00 uur):

• Donderdag 11 mei
  • Donderdag 18 mei