Damesochtend

Iedere dinsdagochtend om 9.00 uur nodigen wij onze volwaardige leden uit om deel te nemen aan de damesochtenden. We spelen afwisselend fun- en wedstrijdgolf.De laatste dinsdag van de maand spelen we "FUN " en dat is uitermate geschikt om met de "nieuwe " dames op een ontspannen wijze de 18 holes ( in overleg kan evt. ook 9 holes gespeeld worden) te lopen, de spelvorm is meestal "bestbal" en we sluiten die damesochtend dan gezellig af met een borrelbord in plaats van een prijsuitreiking.

Dit is een aanrader om de sfeer een keer te komen proeven, het "smaakt" meestal naar meer!

De damesochtenden spelen we afwisselend stableford, strokeplay ( een keer per maand qualifying), matchplay, 4BBB en andere spelvormen / funwedstrijden. We organiseren meerdere speciale activiteiten zoals de vriendinnendag in juli, de kerstwedstrijd en soms leuke golfuitjes naar andere banen.

Het inschrijfgeld voor deze ochtendwedstrijd is 2 euro p.p. per wedstrijd. We hopen ook in 2017 een toenemend aantal dames te mogen verwelkomen op de dinsdag ochtenden, waarvoor tot zaterdagavond 23.59 uur ingeschreven kan worden.

Wedstrijdleiding van de damesochtend