Herenochtend

Heren opgelet!

Elke vrijdagochtend om 9.00 uur lopen we met een groep heren de herenochtend. Meestal is het weer ons gunstig gezind en lopen we elke week in andere samenstelling 18 holes op de prachtige baan van De Turfvaert. Iedere heer is welkom ongeacht handicap. In een gezellige en ontspannen sfeer genieten we van de natuur, de ene keer Qualifying en de andere keer een spelvorm.

Na de herenochtend sluiten we altijd gezellig af in de brasserie en onder het genot van een drankje en een versnapering volgt de prijsuitreiking.

Indien u een keer niet hoeft te werken of helemaal niet meer werkt, kom dan eens een keer de sfeer proeven op de vrijdagochtend herendag.

Inschrijven, via de website, kan tot uiterlijk dinsdagavond 23.59 uur. Deelname aan deze dag is voor volwaardige leden en kost slechts € 2,00. Er wordt elke week een startlijst gepubliceerd op de website van Rijsbergse Golfclub de Turfvaert.

Wilt u ook wekelijks gezellig golfen met gelijkgestemde heren in diverse wedstrijdvormen? Klik dan hier om u aan te melden.

Wedstrijd coördinator Herenochtend