Enthousiasme, fun en teamspirit in 2018!

Ook in 2018 staan plezier en teamspirit voorop bij het begeleiden van de jeugdleden. Met behulp van onze jeugdcommissie, golfprofessional Helmuth van Heel en onze fanatieke jeugdcoaches zullen we ons nog meer inspannen om de jeugd enthousiast te houden voor de golfsport. Dit willen we bereiken door de jeugd en de ouders actief te betrekken, bijvoorbeeld door gezamenlijk wedstrijden bij te wonen. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om met  jeugdcoaches te oefenen, zowel op de driving range als op de baan. Er wordt ook dit jaar deelgenomen aan "externe" wedstrijden, zoals de NGF competitie, het Vierluik en de Wintercompetitie.

Jeugdleden behalen hun GVB

Bijna al onze jeugdleden behaalden vorig jaar het GVB. Het jeugdteam heeft in 2017 een mooie derde plaats behaald in de NGF competitie. In 2018 gaan ze, met liefst 2 teams, een gooi doen naar de eerste plaatsen. Onze jeugd heeft enthousiast mee gedaan aan alle jeugdwedstrijden, het Vierluik en de Wintercompetitie.

Programma 2018

Wekelijks trainen de jeugdleden, onder de bezielende leiding van onze jeugdpro Helmuth van Heel  en jeugdcoaches . De Masters hebben een nul meting gekregen. De alle uitslagen zijn op hun persoonlijke Golf Academie pagina geplaatst. De kids kunnen hier hun verbeterpunten terug kijken. Ook kan iedereen op deze site lesmateriaal vinden voor de stap waar zij nu staan. (stap 1 tot en met 9).