Word nu lid van de Rijsbergse Golfclub De Turfvaert en ervaar:

De laagdrempeligheid

• Alle spelniveau’s zijn van harte welkom, ook beginners die begeleid worden door onze enthousiaste mentoren.
  • Vele fun evenementen en clubcompetities zijn toegankelijk voor alle handicaps.

De gezelligheid

• Ontmoet en speel met gelijkgestemde golfers van beginners tot gevorderde fanaten.

De competitieve instelling

• Sportief maar serieus in teamverband competitie spelen op club, regionaal of landelijk niveau (Heren, dames en mix, NGF en NOBRA).

Het familiegevoel

• Geniet samen met uw kinderen van het golfspel.
  • Uw kinderen kunnen het GVB halen via het laagdrempelige 10-stappenplan .
  • Speciaal jeugdprogramma ‘Committed to Jeugd & Talent’ (gecertificeerd door NGF), lees meer over de jeugdopleiding.

Lid worden?

Rijsbergse Golfclub De Turfvaert (kortweg RGC De Turfvaert) kent 4 soorten lidmaatschappen. Via het aanmeldformulier aan de rechterkant kunt u zich direct aanmelden als lid van RGC De Turfvaert. Indien u geen speelrecht heeft bij het Golfpark De Turfvaert, betaalt u bij deelname aan clubactiviteiten tevens een greenfee tarief.

Soort lidmaatschap