2e plaats voor Team Turfvaart I in NOBRA competitie

Team Turfvaert I heeft de tweede plaats bereikt in de NOBRA Zomercompetitie 2017. Na vijf wedstrijden die vanaf april zijn gespeeld, wist het team, bestaande uit Alice van de Woude, Marja Sjoukes, Nicole Kapsenberg, Adrica en Sil Evers, Johan en Marian Ewijk en Jan en Ellen Poppelaars tweede te worden in hun poule. Daarmee waren zij kandidaat voor de halve finale. Op 7 juni jongstleden vond die plaats op Landgoed Bergvliet. Team Turfvaert won deze strijd en mocht, samen met Leemskuilen naar de finale.

Begin juli is die gespeeld op de Oosterhoutse. Team Turfvaert I wist een prachtige tweede plaats te behalen. Een feit, waar zij terecht trots op kunnen zijn.

De NOBRA competitie staat los van de NGF en is bedoeld voor teams uit Noord-Brabant. De voorrondes worden gespeeld in poules van vijf teams. Er wordt gespeeld op basis van Stableford. Per wedstrijd lopen zes spelers van een team in de baan waarvan de vier beste resultaten gelden als teamprestatie. Daarnaast is er ook een individueel dagklassement.