30 UP Wintercompetitie sluit met verrassing

Bij aanvang van de laatste wedstrijd van de Wintercompetitie 2016-2017 30 UP leek de kampioen eigenlijk al bekend. Wanne Dielemans stond in puntenaantal ver boven de andere deelnemers. Daarmee leken alleen de 2e en 3e plaats nog beslist te moeten worden, waarbij vader John Dielemans min of meer die 2e plaats claimde op grond van eerdere prestaties.

Maar golf blijft een onverwacht spel en dat bewees deze finaledag maar weer eens. Wanne liet zich niet verdringen en nestelde zich definitief op de 1e plaats met 85 punten. Ronald Gerdes beleefde een topdag en sloeg zich naar de 2e plaats met een totaal van 82 punten. Hanneke Dijkstra liet zich eveneens niet onbetuigd en bezette de 3e plaats met 81 punten. Naast de eer was er voor Wanne een fraai beeldje van de hand van Maria Hamann.

Wedstrijdcoördinator Anja Bartels leidde, samen met Ton Ouwens en John Dielemans, de Wintercompetitie in goede banen. Nadat alle golfers waren bedankt voor hun deelname en opgeroepen werden zich aan te melden voor de Zomercompetitie, werd het seizoen afgesloten met een hapje en een drankje. Waar tussendoor tijd was om Anja te belonen met een staande ovatie en een luidkeels gezongen "Anja bedankt...".