Afsluiting DAC met verbaasde winnaar

Het zal je maar gebeuren. Je doet mee aan de DAC. Vergeet vervolgens hoeveel keer je van de partij was en wordt op de laatste avond als overall winnaar gehuldigd. Het overkwam Christ de Bruijn. Hij deed de vereiste vier avonden mee en kwam op een puntentotaal van 75. Dat leverde hem een fraai beeldje op vervaardigd door Maria Hamann plus de hoofdprijs ter beschikking gesteld door Kubus Financieel Advies & Administratiekantoor. Op een gedeelde 2e plaats eindigden Maarten Mertens en Toon Suijkerbuijk met 74 punten. Zij ontvingen ieder een dinerbon.

De Donderdag Avond Competitie kortweg DAC genaamd kende negen speelavonden met een deelnemersveld dat vaak de 32 personen haalde. Iedere avond werd qualifying gespeeld door de deelnemers met een groot gamma aan handicaps. Eens te meer het bewijs dat dergelijke wedstrijden heel toegankelijk zijn voor alle leden ongeacht hun handicap. En deze laatste avond ontaardde ook nog eens in een spannende eindstrijd.

Zoals te doen gebruikelijk op De Turfvaert werd het ook deze keer weer een uiterst genoeglijke avond die vanwege het mooie weer op het terras werd doorgebracht.