Ben Korsmit gaat naar Spanje!!

Ben Korsmit heeft de voorronde voor de Nieuwjaarscup 2017 met glans gewonnen en mocht daarom het free ticket voor deze reis in ontvangst nemen. Hij wist in de toch wel spannende finale een betere score te behalen ten opzichte van zijn directe concurrent Ad van Alphen die een prima 2e plaats wist neer te zetten.

De Nieuwjaarscup is een initiatief van Sascha Labrujere die zich in de organisatie gesteund weet door Peter van der Wee en Ben Korsmit. Trouwe sponsoren zijn onder meer Bakkerij Menke en Het Salonneke. Daarnaast ook enkele private sponsoren waardoor er iedere keer weer een aantal leuke prijzen weg te geven zijn.

Die waren deze keer voor Francine Kruyt met 31 punten, Jan Brehm met 31 punten en Wendy van Alphen met 30 punten. Ben Korsmit als nummer 1 ontving naast zijn vrijkaart ook een grote fles champagne. Opponent Ad van Alphen ontfermde zich eveneens over zo'n fles. Gelukkig voor de rest kwamen zij niet op het idee om Max Verstappen te imiteren en bleven de flessen gesloten en de aanwezigen droog.

Sascha haalde nog even Peter van der Wee en Daniella van Wanrooy naar voren. Zij hebben alle acht wedstrijden van de voorronde meegespeeld. Naast enkele spelers, woonachtig in Belgiƫ, wist Toon Jacobs met als woonstee Duitsland het internationaal niveau van de wedstrijd op te krikken. Dit tot grote hilariteit van de aanwezigen. Die zich vervolgens de voorgeschotelde maaltijd goed lieten smaken. En dat de sfeer daarbij optimaal was, is eigenlijk onnodig te vertellen. Het lijkt inmiddels meer op een grote familie dan deelnemers aan een wedstrijd. Dat belooft wat in januari 2017!!