Clubkampioenschappen Strokeplay uitslag!

Wat was het een enerverende wedstrijd over wel 54 holes waarbij onverwachte wendingen het beeld bepaalde. De winnaar bij de dames was onverwacht en ook bij de heren wisselde plaats 2 en 3 nog op de finale dag waarbij slechts met 1 slag verschil (234/ 235) de winnaar bepaalde. Bij de dames was de 1e plaats voor Maria Hamann en de 2e plaats voor Wendy van Alphen. Lambert van de Wiel werd uiteindelijke de winnaar op de voet gevolgd door Joris van Alphen.

Het was een mooi gevecht om prestigieuze titel met superieure golfcondities, een heerlijk briesje en niet te warm voor 36 holes op een dag waarbij de concentratie hoog is. En met maar liefst 25 birdies in de laatste wedstrijd, mogen we de Clubkampioenschappen Strokeplay weer een succes noemen!

Een grote dank aan alle fanatieke en sportieve deelnemers!