Dames senioren 1 - Kampioen 1e klasse

Na een zenuwslopend seizoen is het de dames gelukt. Het team, bestaande uit Maria, Hedy, Dorie, Wendy, Judith, Margreet, Clara, Annie en invalster brigitta zijn er in geslaagd drie van de vier wedstrijden te winnen. De laatste partij werd jammer genoeg verloren maar het totaal aantal behaalde punten bleek genoeg voor het kampioenschap.

Het was overigens niet alleen spanning op de banen van Crossmoor, de Efteling, Almkreek en de Nijmeegse. Het ging er regelmatig ook heel ontspannen aan toe, mede dankzij de meestal leuke tegenstandsters.

Op 26 mei wordt nog een promotiewedstrijd gespeeld op de Woeste Kop in Axel tegen Dongen 1. Daarna wordt alweer uitgekeken naar het volgende seizoen.

Op de foto ziet u de blije en tevreden vrouwen van het team dat de eer met verve verdedigde in de Efteling. Dorie Sloot, Annie van Es, Wendy van Alphen, Maria Hamann, Brigitta Kop en Hedy Groeneveld.