Dames Senioren 1 promoveert naar Hoofdklasse - Heren Senioren 1 net geen landskampioen

Het eerste seniorenteam bij de Dames heeft op Golfbaan De Eindhovensche promotie naar de Hoofdklasse afgedwongen ! De dames versloegen het eerste seniorenteam van Golfclub Dongen en spelen volgend jaar in de hoogste klasse van de Dames Senioren. Dat betekent dat RGC De Turfvaert een tweede seniorenteam heeft in de Hoofdklasse, een mooie prestatie voor een "jonge" vereniging.

De heren van het eerste seniorenteam reisden helemaal af naar Texel, om daar te strijden voor het landelijk kampioenschap bij de senioren. Helaas werd er in de halve finale verloren van Golfclub Parc Sandur, waardoor dit kampioenschap helaas niet mee terug werd genomen naar Rijsbergen. Volgend jaar een nieuwe kans !