Diva's uit Hollywood bezochten De Turfvaert

Het was een complete verrassing op de after party van de Ladies Night van dinsdag 4 juli. De (beroemde) diva's Gladys en Diane -wie kent ze niet- waren onverwacht uit Hollywood overgekomen om het feestje van hun BFF Marla luister bij te zetten. En zoals het echte diva's betaamt, waren ze bereid om uitgebreid te poseren, reikten met veel élan de prijzen uit (ze hadden daarvoor Nederlandse les gehad van Famke Janssen) en toasten enthousiast in het rond met hun met citroenijs gekoelde bubbeldrankje.

Het ontaardde in een passende en vooral supervrolijke afsluiting van de Ladies Night Hollywood waarin ook een ander aspect van deze beroemde scene was opgenomen: partnerruil.

In de 4-flights werd om de 3 holes in een andere combinatie gespeeld waardoor er wedstrijdjes in de wedstrijd ontstonden. De 28 deelneemsters lieten zich niet onbetuigd en streden om de winst én de eer. Prijzen waren er voor diegenen die alle partijtjes hadden gewonnen, zij die tweemaal winst op hun naam brachten en zij die winst en gelijkspel hadden behaald.

Daarnaast waren er twee hippe hoedjes te verloten die beschikbaar waren gesteld door De Golfstock uit Rijsbergen. Beauty Studio Elegance uit Etten-Leur verhoogde de sfeer door niet alleen boa's ter beschikking te stellen voor de foto-sessie met de diva's maar ook een viertal bonnen voor verschillende relaxte behandelingen.

Daarna spoedden de ladies zich naar de volbeladen tafels met boa's, allerlei soorten hoeden en hoedjes, shawls en enorme zonnebrillen. Aldus uitgedost was het een feestje om met de diva's te poseren. Het bracht bij sommigen ongekende kwaliteiten naar boven. Niet in de laatste plaats bij ene Niels, die die avond zijn GVB behaalde.  Onnodig te vermelden dat de diva's daar meteen op af stoven!

Kortom, het was weer optimaal genieten voor alle ladies én ...voor de aanwezige heren op het terras!