Doe mee aan NoBra zomertoer!

Deze zomer kunt u voor het eerst individueel competitie spelen op meer dan 25 verschillende golfbanen in Nederland voor slechts € 35,00!

Om een aanvulling te bieden op uw golfseizoen organiseert NoBraGolfNederland  tijdens de maanden juli en augustus 2015 voor het eerst een mixed zomertour. Dit is een individuele competitie waarbij er op verschillende dagen in de maanden juli en augustus een wedstrijd gespeeld kan worden.

Het resultaat van uw 4 beste wedstrijden telt. Er wordt een verdeling gemaakt in 3 handicapcategoriƫn en per categorie zijn er mooie prijzen te verdienen.

Categorie 1: EGA exact handicap 0.0* - 16.0*

Categorie 2: EGA exact handicap 16.1* - 36.0*

Categorie 3: Clubhandicap 37.0 - 54

Als u zich inschrijft voor de zomertour van de NoBraGolfcompetitie dan krijgt u na aanmelding en betaling toegang tot ons online wedstrijd systeem. U kunt zich hier inschrijven voor de wedstrijden en de tussenstanden bekijken.

Inschrijven kost u eenmalig € 25,00. Daarnaast betaalt u per gespeelde wedstrijd niet meer dan € 35,00 voor de greenfee!!

Voor meer informatie, de wedstrijdkalender en inschrijven klik hier