Donderdag Avond Competitie Eindstand

In navolging van het beginnende succes van vorig jaar zijn er dit jaar weer 7 qualifying 9-holes wedstrijden gespeeld tijdens de Donderdag Avond Competitie (D.A.C.). Dit concept waarbij u op de avond kunt inlopen zonder inschrijving vooraf blijkt een waar succes zijn. Met de in totaal 59 verschillende enthousiaste spelers (gemiddeld 25-35 spelers per avond) werd sportief gestreden om de 4 beste scores.

Op deze laatste avond waren er nog diverse kanshebbers die hun laagste score konden verbeteren. De nummers 1 en 2 Luc DeNauw (74 punten) en Toon Jacobs (73 punten) vochten in de laatste flight voor de hoofdprijs. Of was de druk toch te hoog?...

De eerste 4 verschilden slechts 1 punt. De score van de laatste wedstrijd gaf de doorslag voor de prijswinnaars, want Maarten Mertens verbeterde zijn score met 3 en klom van plaats 3 naar plaats 1. Maria Hamann verbeterde haar score met 8 en werd zodoende 3e en won ook de dagprijs met 22 punten.

En natuurlijk werd er iedere avond flink nageborreld en werden het gezellige avonden.

Dit jaar hebben de volgende leden de hoogste eindstanden behaald:

1. Maarten Mertens (74)
  2. Luc DeNauw (74)
  3. Maria Hamann (73)

Ze ontvingen respectievelijk een beeldje van Maria Hamann en een dinerbon.

De overige dagprijswinnaars van afgelopen seizoen zijn:

• 22 mei Luc DeNauw (23)
  • 12 juni Joost Meijers (20)
  • 3 juli Beppie Ouwerling (19)
  • 17 juli Maria Hamann (22)
  • 14 augustus geen winnaar vanwege onweer
  • 28 augustus Maarten Mertens (21)