Een toost op de groei!

Een groei mogen we het zeker noemen, afgelopen jaar 200 nieuwe leden erbij! Volgens Ad zitten we daarmee 4% boven de gemiddelde groei van andere golfbanen. Daar mogen we als vereniging en het Golfpark zeker trots op zijn, zei voorzitter Twan Vissers. Dit heeft volgens Ad en Twan alles te maken met de goede samenwerking tussen het park en de vereniging in de laatste jaren.

Dat William Boogaarts uitgeroepen is tot Greenkeeper van het jaar (van heel Nederland!) schetst dan ook niemand zijn verbazing, want het park ligt er altijd uitzonderlijk bij en is bijna 365 dagen per bespeelbaar.

Verder riep Twan op om bestuurslid Theo Sjoukes bij de komende ledenvergadering te benoemen tot ere-lid op basis van zijn staat van dienst van de afgelopen jaren. Theo is er vanaf de oprichting bijgeweest en heeft altijd vol passie aan de groei van de vereniging en het park meegewerkt. Het overdonderende applaus dat volgde zei genoeg!

Ad stipte ook nog even aan dat als we de kwaliteit van de baan zo hoog willen houden, dat we daar allemaal een steentje aan bij kunnen dragen door bijvoorbeeld altijd de pitchmarks te repareren, om de hindernissen heen te lopen en door te lopen in de baan, want het wordt steeds drukker.

Ook zijn er plannen om een Par 3-4 9 holes baan te bouwen, Ad verwacht dat deze binnen nu en enkele jaren bespeelbaar zou zijn. Op deze baan zouden vooral de beginners kunnen oefenen zonder dat zij gevorderden daarmee 'hinderen'. Eerst 'de vergunningenmolen door, dus dit jaar groeien er nog aardbeien', zei Ad.

Daarop volgde een toost op het komende jaar en nog meer groei, een sportief jaar en gezelligheid!