Eerste speeldag Dames senioren 1

Dames Senioren 1 heeft de eerste speeldag van de NGF competitie achter de rug. Nou ja, speeldag. Het werd een thuiswedstrijd, wat inhield dat zij gastvrouw waren en dus zelf niet aan bod kwamen om te spelen.

Voor hen vormde het desondanks een mooi begin. Lekker relaxed, met fantastisch weer en een baan die er geweldig bij lag. De greens waren snel en de bunkers waren keurig aangeharkt. Waarvoor dank aan het park.

De onderlinge sfeer was prima. Er zijn leuke wedstrijden gespeeld en de uitslagen zijn nog niet afgetekend. Dus alles is nog mogelijk!

De dag is besloten met een heerlijk diner waarna iedereen met een tevreden gevoel op huis aan ging. De eerste 'echte' wedstrijd wordt in het Rijk van Magraten gespeeld. Omdat het nogal een eind rijden is, vertrekt het team al op woensdag zodat ze lekker voor kunnen spelen en een (gezellig) nachtje overblijven.