Erg mooie opbrengst Handicart-wedstrijd

Afgelopen zaterdag 18 juni werd de Goede Doelenwestrijd gespeeld, ten behoeve van onze Handicarts. 36 deelnemers trotseerden het natte weer en maakten er ondanks de regen een mooie wedstrijd van. In totaal werd er ruim 800 euro opgehaald voor het goede doel, hetgeen een zeer mooie opbrengst is. Van dit bedrag werd meer dan 200 euro opgehaald door de verkoop van knuffels. Ook de verkoop van mulligans bracht de nodige euros op en ook de verkoop van de overgebleven Handicartballen droeg bij aan het uiteindelijk bedrag !

Met 45 punten gingen Lian van der Zanden en Wendy van Alphen met de eerste plaats aan de haal. Zij kwalificeerden zich hiermee voor de Regio-finale Handicart, op 19 september as. Dankzij onze sponsoren waren er nog diverse mooie prijzen te verdelen, zoals een Golftas, greenfees voor Henri Chapelle en een mooie golfparaplu (die volgende keer vóór aanvang van de wedstrijd wordt uitgereikt !). De volgende bedrijven danken wij dan ook hartelijk voor hun bijdrage:

• Selekt Totaalbouw Etten-Leur
  • Golfstock Rijsbergen
  • Henri Chapelle Golf (dhr. Jongmans)
  • Golfstore Edwin Derksen
  • Just4print
  • De heer Cees Dekkers, voor het beschikbaar stellen van de knuffels

Als laatste natuurlijk ook dank aan Gerard Derksen en Jack Baarends, voor het in goede banen leiden van de wedstrijd !