Finale Young Ones - over Tigers, Luiaards én katers...

De finale van de Young Ones is traditiegetrouw een feestje, maar als je stokkenroof speelt kun je wel eens voor verrassingen komen te staan. Er heerste hilariteit én ergernis. Want je zult maar 2 stokken overhouden en nog steeds barsten van de ambitie om te winnen!

Team Tigers won deze finalewedstrijd na zeven keer eerder als hekkesluiter te zijn gefinished. Daarmee veroverden zij een knappe vierde plaats in het algemeen klassement wat natuurlijk een big smile opleverde bij de teamleden.

Na deze emotie was er de immer gezellige en altijd goed verzorgde BBQ van Maître Maurice. De foto's spreken voor zich.

Zoals te doen gebruikelijk zetten de Young Ones daarna nóg een keer de bloemetjes buiten. Ditmaal in 't Witte Paard in Etten-Leur met een walking dinner en een goed glas of twee, drie...

Het ontaardde in een geanimeerde beestenboel waarin ruimte was voor een prijsuitreiking aan de terechte winnaars. De Luiaards, die hun naam overigens geen eer aandeden, bestaande uit Maarten Mertens, Henni van Dun, Linda Veth en Michel Kooiman namen de grote wisselbeker in ontvangst. Michel liet daarbij zien dat hij goed had opgelet bij de prijsuitreiking van Joost Luiten op de KLM Open. Dat gold eerder ook voor Daniella die zich bij het putten van haar flightgenoot bevallig liet zakken op de green om de juiste route te kunnen aangeven.

Voor Maarten betekende het dat hij voor de tweede achtereenvolgende keer deel uitmaakte van een winning team.

Er is met veel enthousiasme nagepraat over de acht ongelooflijk gezellige en sportieve avonden. Én er zijn alweer plannen en ideeën voor de Young Ones 2017 die vanaf april van start gaat onder leiding van het bestaande 'dreamteam'.

En natuurlijk liepen er de volgende ochtend, zo heel passend bij het thema Beestenboel, de nodige katerjes door menig slaapkamer.