Goede Doelenwedstrijd geslaagd!

Op zaterdag 28 maart werd de Goede Doelen wedstrijd gespeeld. Onder de deelnemers waren een aantal handicart gebruikers; zij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat de handicarts blijven rijden. Maar ook doorwinterde golfers, beginnende golfers en jonge golfers waren van de partij.

Er werd Australian Greensome gespeeld en met de aangekochte Mulligans mocht een mislukte slag opnieuw worden gespeeld. De eindresultaten lagen niet ver uit elkaar.

De winnaars van deze dag waren Joris van Alphen en Hanneke van Kuijck en op een tweede plaats (met evenveel punten maar helaas een lagere score op de tweede negen) Judith en Regi Lie. De winnaars worden uitgenodigd deel te nemen aan de regio wedstrijd Handicart later dit jaar.

De wedstrijd werd door meerdere sponsoren ondersteund. Deze prijzen werden onder alle andere deelnemers verloot. En zo ging iedereen aan het einde van de dag met een goed gevoel  naar huis.

Onze speciale dank aan de sponsoren die het mede mogelijk maken om deze wedstrijd te organiseren en op een hele leuke manier af te sluiten.

De opbrengst van deze dag voor Stichting Handicart: 610.00 euro