Golf en Bridge - een perfecte combinatie

Na een uitermate gezellig bridgeseizoen in de winterperiode is de sluiting gevierd met de traditionele golf-/bridgewedstrijd. Met 19 enthousiaste golfers is de wedstrijd over 9 holes gelopen. Gelukkig liet het weer zich van zijn beste kant zien, zodat het een aangename en sportieve wedstrijd is geworden. Het resultaat: een spannende tussenstand want drie spelers wisten 18 Stableford punten te spelen en stonden dus aan kop.

Na een heerlijke lunch zijn de kaarten geschud en schoven 24 bridgers aan de wedstrijdtafels. Er zijn 6 ronden van 4 spellen gespeeld, die uiteraard ook winnaars opleverden. Onder het motto Prijzenfestival zijn die verdeeld.

Winnaars bridgeseizoen 2016/2017

1. Adje Albers & Hanneke Roeten        56,04%

2. Ellis Liebreks & Mildred Stijger         55,31%

3. Lydia van Moorsel & Aad Sips          51,66%

Winnaars Golfwedstrijd in volgorde hcp

1. Lydia van Moorsel

2. Gerard Derksen

3. Hedy Groeneveld

Winnaars Bridgewedstrijd

1. Dories v.d. Reepe & Joke van Oers   69,91%

2. Ellis Liebreks & Lydia van Moorsel     64,66%

3. Olga Sips & Riet de Vries                 61,30%

Joke van Oers en Marja Sjoukes kwamen als de nummer 2 en 3 uit de bus van de gecombineerde golf-/bridgewedstrijd. Maar de absolute koningin is Lydia van Moorsel geworden die naast de 1e prijs ook de bijbehorende beker in ontvangst mocht nemen.

De hele groep heeft heel enthousiast gereageerd op het voorbij seizoen en liet ook veel waardering blijken voor het organisatie team bestaande uit Riet de Vries, Olga en Aad Sips. Zij zijn uitgebreid in het zonnetje gezet.

De leden van de Bridge Club De Turfvaert kijken alweer reikhalzend uit naar het komende seizoen. Wie zin heeft om daaraan mee te doen, is van harte welkom. Een telefoontje naar Riet de Vries (076-5015814) is voldoende.