Harten jagen en sfeervol dineren met 30UP

De 30UP van zondag 14 februari stond -hoe kan het ook anders- in het teken van Valentijn. Anja Bartels had er goed over nagedacht en zo ontving iedere deelnemer bij de registratie een tee met een hartje erop en enkele chocolade hartjes. Die hartversterking hadden de deelnemers hard nodig. De regen kwam gestaag naar beneden, de baan was vreselijk nat en de kou nestelde zich in handen en voeten. Maar 30UPpers zijn niet gauw uit het veld te slaan. Ze liepen allemaal de 9 holes uit en meldden zich vervolgens op de driving ranch. Daar lag een prachtig rood hart in het natte gras. Vervaardigd door Rob van Oers, tevens bedenker van deze ludieke aktie.

"Je krijgt twee kansen", zei de wedstrijdleider onverstoorbaar. "Probeer er maar eentje of wellicht twee in te pitchen". Een moeilijke opgave zo bleek. Het lukte slechts een van ons.. Jan Beukers was de onovertroffen winnaar en hij mocht later in het clubhuis in het hart gaan staan. Anja beloonde hem met de speciale medaille met hartjeslint en drie dikke zoenen.

De dag, die zo koud en nat was begonnen, eindigde in een warme sfeer. Een 20-tal Valentijn-minnende gasten nam plaats aan mooi gedekte tafels versierd met rozenblaadjes en romantisch kaarslicht. Er werd een Valentijn-menu geserveerd. Prachtige oog- en tongstrelende gerechten begeleid door een prima wijnarrangement. Bij het huiswaarts gaan werden de gasten nog verrast met een doosje bonbons en een rode roos. Hulde voor dit intiatief van Bart en Maurice dat zeker opvolging verdient.