Jubileum groot succes!

Op zaterdag 6 juni vierden Golfpark De Turfvaert en de Rijsbergse Golfclub De Turfvaert hun eerste lustrum met een activiteitenmarkt in en rond het clubhuis, een golftrickshow en een spetterend avondfeest. Parkdirectie, verenigingsbestuur en de leden kijken terug op een bijzonder geslaagde dag.

Burgemeester

De jubileumdag werd om 13.00 uur geopend door de Zundertse burgemeester mevrouw L. Poppe-de Looff die uitermate verrast werd door de natuurlijke omgeving waarin gegolfd wordt en de sfeervolle ambiance in en rond het clubgebouw. In haar toespraak feliciteerde zij het Golfpark en de Golfvereniging met wat ze allemaal al bereikt hebben in de afgelopen 5 jaar en wenste ze enorm veel succes voor de volgende jaren. Daarna deed zij onder leiding van golfpro Sascha Labrujere een poging om een golfbal in een in de vijver gelegen zwembadje te slaan. Het startsein voor de activiteitenmarkt die meteen gegadigden en kijkers trok. Ondertussen werden meneer en mevrouw Poppe in een golfkar rondgereden over de baan zodat zij niet alleen een goed beeld kregen van de totale aanleg, maar tevens de deelnemers aan de jubileumwedstrijd konden gadeslaan.

Middagprogramma

De hele middag vermaakten jong en oud zich op het terras en bij de kraampjes. Als een rode draad werd ieder uur een modeshow gelopen door een aantal leden van de vereniging. Zij showden golfkleding van De Golfstock uit Rijsbergen en sportieve outfits van Le Garage uit Zundert. De tijd daartussen werd onder meer opgevuld door Jan van Rijckevorsel die er zelfs in slaagde om de aanwezigen aan het walsen te krijgen. De jonge bezoekertjes waren druk bezig om onder leiding van Maria Hamann golfballen te beschilderen en ware kunstwerkjes te creëren uit gasbeton. En ze mochten zoveel ijsjes eten als ze wilde of limonade tappen bij de limonadeclown.

De ouders en grootouders genoten van alle spektakel om zich heen en van de zon, de vers gebakken hamburgers, een haring op zijn tijd en een drankje. De middag werd afgesloten door Mark Reynolds die zich op de driving range een ware kunstenaar toonde met golfstokken en golfballen.

Feest

Geen jubileum zonder avondfeest en daarvoor werd het clubgebouw en de aangebouwde tent feestelijk versierd. Een live band en een dj zorgden voor de muzikale omlijsting, er waren bubbels bij de ontvangst en verder een wijnproeverij, veel lekkere hapjes en een uitgebreid kaasbuffet. Van alle gasten is een portret gemaakt waarbij geposeerd werd bij een manshoge afbeelding van Tiger Woods. Tot in de late uurtjes gingen de beentjes van de vloer en had iedereen het reuze naar zijn zin.

‘Want in Brabant, daar brandt het licht!’

Bekijk alle foto's op deze website...

En alle foto's die ons lid Brigitta Kop heeft geschoten.