Judith en Regi Lie winnen Goede Doelen wedstrijd

Stralend weer, meer dan veertig deelnemers en een prima sfeer. Dat waren de voornaamste kenmerken van de Goede Doelen wedstrijd van zaterdag 26 augustus. Greensome Stableford stond er op het programma en Judith en Regi Lie wisten de beste score te behalen. Zij ontvingen uit handen van wedstrijdleider Jack Baarendse hun winnaarscertificaat en gaan als afgevaardigden van RGC De Turfvaert naar de halve finale die georganiseerd wordt door de Stichting Handicart.

Vanaf 13.00 uur stroomden de deelnemers aan de wedstrijd binnen. Sommigen hadden het spelen als team extra ingevuld en droegen dezelfde kleding. Daarnaast vonden de Mulligan's gretig aftrek en ook de loten werden behoorlijk aangekocht. Al met al kon het organiserende team bestaande uit Jan de Werd, Jaco van Peperstraten en Marla Szulc-Krzyzanowski niet alleen terugkijken op een geslaagde dag maar ook een eindbedrag bekendmaken van 1375,00 euro. De bijbehorende cheque werd door Jaco van Peperstraten overhandigd aan Brit. Dit, omdat Ad Jacobs verhinderd was.

In een prima sfeertje werden niet alleen de prijzen uitgereikt (er waren ook nog een tweetal kleinere prijzen) maar vond ook de trekking van de loterij plaats. De hoofdprijs, een afstandmeter, ging naar Aad en Olga Sips. Helaas waren zij niet aanwezig om deze prachtige prijs in ontvangst te nemen.

Ruim dertig deelnemers hadden zich aangemeld voor het benefiet diner. Naast diverse gerechten was er vooral veel te genieten door het wervelende optreden van Erik Haamers. Met zijn banjo, cowboy hoed en welluidende stem creƫerde hij een sing-a-long sfeertje waar iedereen vol enthousiasme aan deelnam. Oude nummers kwamen voorbij en menigeen kwam tot de ontdekking dat hij of zij nog hele stukken tekst van buiten kende. En dus werd er uit volle borst meegezongen, meegejoeld en meegeklapt.

Een misschien niet alledaags etentje op de golfclub maar wel eentje die de deelnemers nog lang zal heugen!