Ladiesnight 2016 - Hanneke bedankt!!

Dinsdag 16 augustus j.l. is de vijfde en laatste Ladiesnight van het seizoen uitbundig gevierd. Hanneke van Kuijck had er weer een spelvorm voor bedacht die voor de nodige hilariteit zorgde. Gewapend met slechts één golfclub en een putter plus de opdracht om ook nog eens best ball te spelen, ploeterden de ladies door de 9 holes. Wie een zeven of een utility mee mocht nemen, had nog geluk. Zij die tot een driver waren veroordeeld, hadden het een pak minder makkelijk.

Feit was wel dat de onderlinge sportiviteit hoog scoorde en dat er soms heel ludieke ideeën ten uitvoer werden gebracht om ondanks alle handicaps de bal toch in de hole te laten rollen. En eigenlijk waren de eerdere avonden en alle avonden in de voorgaande jaren net zo. En iedere keer weer werden na afloop de tafels binnen of buiten bezet door met elkaar drinkende en klinkende ladies die volop pret hadden en weer uitzagen naar de volgende Ladiesnight.

Harrie van Dun, in de functie van voorzitter van de wedstrijdcommissie, onderbrak het damesgebabbel om 'de moeder van de Ladiesnight', Hanneke van Kuijck in de bloemen te zetten. Vanaf het begin was zij de drijvende kracht en de motor achter deze funavonden. En met steeds andere spelvormen wist zij de dames iedere keer opnieuw te verrassen en een bijzonder leuke avond te bezorgen.

Maar zoals dat gaat, er komt ook een tijd om op te stappen en het stokje over te dragen. Voor haar onder vele dankbetuigingen en applaus een grote bos bloemen namens het bestuur en een waardebon voor de aanschaf van een putter, aangeboden door alle ladies die zoveel avonden zo intens genoten hebben.

Harrie van Dun maakte meteen van de gelegenheid gebruik om een oproep te doen en iemand te motiveren het stokje over te nemen. "Anders", zo zei hij. "zou de Ladiesnight een stille dood sterven". Dat lieten Tessa Doerrleben en Marla Szulc-Krzyzanowski niet gebeuren. Zij melden zich spontaan aan om als duo in 2017 de Ladiesnights weer op de kalender te zetten.

Daarna was het gewoon zoals het hoorde. Veel gepraat en veel gelach tot in de late uurtjes.

Hanneke nogmaals onze grote dank voor al je inspanningen ons zovele leuke avonden te bezorgen. Wij zien je graag volgend jaar als deelneemster terug in ons midden!