Matchplay 2014

De clubkampioenschappen Matchplay zijn dit jaar weer gedurende het hele zomerseizoen gespeeld. De poules hebben veel gezellige en spannende wedstrijden en onverwachte uitslagen gebracht.

Bij de dames zijn de voorronden gespeeld in 2 poules, waarbij de dames tot 4 oktober de tijd hadden om zelf alle poule wedstrijden af te spreken, tijden te reserveren en te spelen.

In het finale weekend vonden de kruisfinales en daarna de finale plaats. Daarnaast werd er gestreden om de 3e en 4e plaats.

Het was een gezellig weekend, mede door de enthousiaste aanmoedigingen van afvallers en supporters, waarvoor grote dank!

De winnaars:

1. Wendy van Alphen
  2. Maria Hamann
  3. Ellen Vermeer
  4. Dorie Sloot

Bij de heren zijn alle wedstrijden volgens het afvalsysteem gespeeld en waren er wat problemen met de planning van het finale weekend.

Maar uiteindelijk is toch de finale gespeeld, helaas zonder het publiek dat deze wedstrijd verdiende.

Einduitslag:

1. Jeffery de Valk