Mixed Lentekriebels

Voelt u ze al opkomen? Die vertrouwde kriebels van een nieuwe lente, een nieuw begin...?

De wedstrijdleiding van de Mixochtend op woensdag in elk geval wel.  Daarom staat het zomerprogramma in het teken van een nieuwe, frisse aanpak. Wilt u weten hoe dat in zijn werk gaat? Meld u dan aan. Alle leden, ongeacht hun handicap, worden uitgenodigd deel te nemen aan

DE LENTEKRIEBELS

OP

WOENSDAG 20 APRIL AANSTAANDE

Een goede gelegenheid om kennis te maken met deze no-nonsens competitie voor dames en heren die in een steeds wisselende mix de baan ingaan voor een 18-holes wedstrijd. Het is tevens een mix van genieten van het spel en werken aan verbetering van je persoonlijke handicap. Dat gebeurt aan de hand van een aantal qualifying rondes, verspreid door het seizoen.

De starttijd is vanaf 09.00 uur. Graag tenminste een half uur voor aanvang aanwezig. Na afloop van de wedstrijd wordt de nieuwe aanpak uitgelegd en schotelt de chefkok u een heerlijke verrassing voor. U komt toch ook…?

Bijdrage aan De Lentekriebels (prijs is exclusief greenfee kosten voor leden zonder speelrecht of 9-holes speelrecht):

• 17,50 euro p.p. voor volwaardige leden en libertee leden
  • 22,50 euro p.p. voor registratieleden

Inschrijven: via uw persoonlijke pagina, een e-mail aan wedstrijdcommissie@rijsbergsegolfclub.nl, of via de intekenlijst op de balie van de receptie.

Sluitingsdatum inschrijving: zondagavond 17 april 2016.