Nieuwjaarsreceptie 9 januari

Helaas heeft het Oliebollenbollentoernooi geen doorgang kunnen vinden vanwege de mooie sneeuw, maar hierdoor kreeg de Nieuwjaarsrecptie op vrijdag 9 januari wel een speciaal tintje. De beroemde 'oliebollen van Koos' werden toch nog gebakken en iedereen deed enthousiast mee aan het spel 'valtieofvaltienie' dat eigenlijk tijdens het Oliebollentoernooi gespeeld zou worden.

De voorzitter Twan Vissers en Golfparkeigenaar Ad Jacobs waren meer dan lovend over de enorme groei van de golfvereniging en het park. Er was een grote bos veldbloemen voor Hanneke van Kuijck die afgetreden is als secretaris van het bestuur en een luid applaus volgde voor haar inzet in de afgelopen jaren.

De opbrengst van het spel 'valtieofvaltienie' was bestemd voor de greenkeepers van de golfbaan omdat zij zich enorm inzetten om de baan bespeelbaar te houden. William bedankte voor deze mooie geste en gaf aan dat hij de opbrengst zou schenken aan een goed doel.

Al met al een geslaagde avond en vooruitkijkend naar komend Jubilieumjaar waarin de vereniging 5 jaar bestaat, beloofde Twan dat we de Jubilieumweek gaan afsluiten 'met een goed feestje!'

We wensen iedereen een voorspoedig, sportief en gezond gelukkig nieuwjaar!