Nobra Team 1 naar de 1/2 finale!

NoBra golf competitie 2015

Vol goede moed zijn we begonnen met ons NoBrateam " de Turfvaert 1"  aan de competitie. 30 maart onze eerste wedstrijd, koud en nat op Prise d Eau. Daarna volgden de golfbanen Esbeek, Best, de Turfvaert en het Woold.

Hoewel we de poule tegenstanders niet konden inschatten, hebben we ons toch als doel gesteld dat we minimaal de halve finale moeten kunnen halen.

Het begin was wat stroef, eerlijk is eerlijk. Maar naargelang het seizoen vorderde werden we steeds beter.... (ahum). Telkens liepen we qua punten steeds meer in op de nummer 1, Esbeek.

Drie keer op rij werden we de winnaar van de dag. De laatste keer was spannend. Het Woold, een prachtige baan, wel moeilijk, smal en veel bomen. Het weer werkte ook al niet mee, het regende pijpenstelen. Maar onze moeite werd beloond! Ons team werd wederom de winnaar van de dag.

Wij hebben hierdoor de eerste plaats weten te bemachtigen, maar moeten dit delen met Esbeek, met hetzelfde aantal punten.

We zijn als team trots op dit resultaat. We staan voor de 4e keer in successie in de halve finale van een serie wedstrijden waarvan de wedstrijdvorm strokeplay/stableford  is. Bij de wedstrijdresultaten tellen de 4 beste scores van de 6 deelnemende spelers.

Nu op naar de halve finale wedstrijd op golfbaan Welderen in Elst. Er wacht ons weer een uitdaging. Ik ben trots deel uit te mogen maken van zo'n fantastisch team.

Alles wat wat we doen, doen we samen.

NoBrateam "de Turfvaert 1"

Jan en Ellen Poppelaars, Adrica en Sil Evers, Andre en José Adams, Theo en Marja Sjoukes, Ronald Molenaar en Alice van der Woude