Ook de Maandmedal winnaars zijn bekend !

Met een gemiddelde van 35 deelnemers per wedstrijd kan geconcludeerd worden dat de Maandmedal ook dit jaar een geslaagde competitie is geweest. Na 6 wedstrijden met prima weer, is op 7 oktober de laatste Maandmedal gespeeld onder erbarmelijke omstandigheden: windkracht 6 en regen.

Zowel bij de stableford als bij de strokeplay spelers was alles nog mogelijk, dus de grote vraag was: wat is de invloed van de weersomstandigheden op de scores van de spelers. De dagwinnaar in de categorie Strokeplay, Jan Brehm, had overduidelijk geen last van de omstandigheden, met een bruto score van 79 slagen ! Ook de dagwinnaar in de Stableford categorie, Mark Fronen, kwam met een verdienstelijke score van 34 punten het Clubhuis binnen. Uiteindelijk hielp deze score Mark Fronen aan de eindoverwinning in de Stableford Categorie. Wendy van Alphen werd de winnares bij de categorie Strokeplay, met slechts 1 slag minder dan de nummer twee, Leon Hermans. Hieronder de volledige uitslagen; klik hier voor het fotoalbum van de slotdag.

Wendy & Mark: nogmaals gefeliciteerd. En natuurlijk dank aan alle deelnemers en graag tot volgend jaar !

Einduitslag 2017:

# Strokeplay categorie Stableford categorie
Wendy van Alphen (netto 279 slagen)   Mark Fronen (145 stableford punten)
2 Leon Hermans (netto 280 slagen) Regi Lie (137 stableford punten)
3 Maria Hamann (netto 288 slagen) Lydia van Moorsel (133 stableford punten)

Dagwinnaars 7 oktober 2017:

# Strokeplay categorie Stableford categorie
Jan Brehm (netto 70 slagen) Mark Fronen (34 stableford punten)
2 Toon van Gurp (netto 72 slagen)  Jack Baarends (33 stableford punten)
3 Wendy van Alphen (netto 75 slagen)     Hans van der Put (30 stableford punten)