Prima prestaties NGF teams

De acht NGF teams die onze golfclub hebben vertegenwoordigd in de NGF competitie hebben zich goed geweerd. Op de foto's rechts ziet u Dames Senioren 2 en Dames Senioren 3, die beide kampioen zijn geworden!

HEREN 1 36 HOLES, 3E KLASSE

Waren heel goed op weg naar een kampioenschap én promotie. Helaas verliep de laatste wedstrijd net even wat minder goed en werd nipt verloren. De behaalde 2e plaats gaf wel een gelijk aantal punten te zien met de nr. 1. Slechts het saldo bleek ietsje minder.

DAMES 1, 27 HOLES, ZONDAG, 2E KLASSE

Het debuut van deze dames die nog niet eerder aan de competitie meededen, verdient een grote pluim. Zij eindigden weliswaar als 5e, maar wisten toch een punt binnen te slepen. Voor wie eerder competitie heeft gespeeld, is duidelijk dat dat een prima prestatie is.

HEREN 1, 18 HOLES, ZONDAG, HOOFDKLASSE

Zij stelden een beetje teleur met een 5e plaats. Daar staat echter tegenover dat zij niet degraderen en dat is al een prestatie op zich.

DAMES SENIOREN 1, DUBBEL 9, DONDERDAG

hebben hun debuut in de hoofdklasse afgesloten met een uitstekende 2e plaats. Enkel in De Eindhovensche moesten zij hun meerdere erkennen.

DAMES SENIOREN 2, DUBBEL 9, DONDERDAG, 1e KLASSE

Zij zijn de competitie ongeslagen doorgekomen en werden terecht kampioen. Op 18 mei a.s. spelen zij op Kleiburg tegen 't Sybrook voor een plaats in de hoofdklasse.

DAMES SENIOREN 3, DUBBEL 9, DONDERDAG, 2e KLASSE

Ook dit team wist zich ongeslagen door de competitie heen te spelen en kan dus ook een kampioenschap op haar palmares bijschrijven. De dames promoveren door het behaalde resultaat naar de 1e klasse.

HEREN 1, DUBBEL 9, VRIJDAG, HOOFDKLASSE

Het team wist deze keer niet in de hoogste regionen te eindigen en behaalde een 4e plaats. Die zorgt er in elk geval wel voor dat er niet wordt gedegradeerd.

HEREN 2, DUBBEL 9, VRIJDAG, 3e KLASSE

Ook dit team kwam ongeslagen uit de wedstrijden (2 x winst en 2 x gelijk) en werd daardoor kampioen in deze klasse. Volgend jaar treffen we hen aan in de 2e klasse.

Al met al prima gepresteerd en hulde aan alle speelsters en spelers die zich zo sportief hebben ingezet om de eer van onze golfclub te verdedigen. Op de Kampioenendag later dit jaar, kunt u hen weer aan het werk zien.