Puur genieten op Oliebollentoernooi

Het was puur genieten op het oliebollentoernooi. Meer dan 100 deelnemers, schitterend weer, knapperige goudgele bollen, een kop goeie snert en overal vrolijke gezichten om je heen. De Turfvaert heeft in stijl het jaar uitgeluid. Natuurlijk werd er ook gegolfd door jeugd- en volwassen leden, hoge en lage handicappers en organisator Hanneke van Kuijck had daarvoor een prima formule bedacht. Het stroomde goed door in de baan en iedereen had een goede kans om de overwinning binnen te slepen. Dat bleek. Want jeugdlid Tim van Peperstraten ging met de hoogste eer aan de haal. Op de voet gevolgd door Nettie Nuiten.

Daarna werden er nog vele prijzen verloot dankzij de inbreng van de sponsors: Bakkerij Mencke, Golfstock Rijsbergen, Govaerts Kapsalon, Sluiterij 56 en Markzicht Prinsenbeek. Oliebollenbakker Koos Gommers en zijn sous-bakker Tjerp Weidema zorgden gedurende de wedstrijd dat er voldoende baksels klaar lagen en ook later verschenen er volle schalen op de tafels. Er heerste een prima sfeertje aan alle tafels. Iedereen genoot met volle teugen. Jammer dat Hanneke niet aanwezig kon zijn. Zij had beslist een staande ovatie gekregen voor haar inzet om van deze dag zo'n succes te maken.