Spannende ontknoping 30-up zomercompetitie

De finale van de 30-up zomercompetitie eindigde zondag 23 oktober met een spannende finale. Drie spelers hadden een miniem verschil in punten, dus het kon alle kanten op.

Linda Veth echter, herhaalde de stunt van haar echtgenoot Rob tijdens de finale van de wintercompetitie. Zij liep een fantastische ronde van 26 punten en wist haar totaal daarmee te brengen op 101 punten. Een onbetwiste winnaar die een prachtig beeldje van Maria Hamann ontving.

Jonh Dielemans wist eveneens een goede dagscore neer te zetten en klom daarmee naar 96 punten en de 2e plaats. Anja Bartels die geruime aan kop had gestaan zag zich met 95 punten eindigen op de 3e plaats.

Wedstrijdcoördinator Anja Bartels sloot de zomercompetitie af met woorden van dank aan de enthousiaste en sportieve deelnemers, aan Ton Ouwens voor zijn inzet als wedstrijdleider en aan Marc-Jan en Heleen van de Golfstock voor hun sponsoring. Aan laatstgenoemden was het te danken dat er vele mooie prijzen te verloten waren.

Er wordt wederom op een grote opkomst gehoopt tijdens de wintercompetitie die op zondag 6 november van start gaat. Er wordt gemiddeld twee keer per maand gespeeld, op zondag vanaf 14.00 uur.