Sportief én gezellig: Dames Senioren 2

Sportiviteit én gezelligheid. Dat zijn de kernwoorden waarmee dit team zich laat beschrijven. Janet Bas (capt.), Wilma Nelemans, Lydia van Moorsel, Aukje Spinder, Olga Sips, Lizan van Aert en Marian Jacobs strijden keer op keer voor wat ze waard zijn en streven er naar het onderste uit de kan te halen. Maar er ook met volle teugen van te genieten.

De dames spelen voor de vierde keer op rij in de NGF competitie. Inmiddels zijn er twee wedstrijden gespeeld. De eerste dag in Comstrijen tegen Dongen waarvan nipt werd verloren met 17-19. De tweede wedstrijd in Reijmerswael tegen Comstrijen leverde een overwinning op: 19-17.

Nog twee wedstrijden te gaan, tegen Reijmerswael en de Rijswijkse. Alles is nog mogelijk. Dongen leidt voorlopig met 4 wedstrijdpunten, op de voet gevolgd door De Turfvaert met 2 punten. Dames zet hem op!