Super zonnige vrijwilligersdag eindigt met culinaire explosie

Zaterdag 24 september stond in het teken van de vrijwilligers. Leden die zich met hart en ziel inzetten voor de club en haar leden waren een dag te gast van het bestuur. Daarmee wilde het bestuur haar erkentelijkheid uitdrukken voor het vele opvallende maar vaker niet zo opvallende werk dat door deze groep wordt verzet.

Eén ding was op voorhand goed geregeld. Het was een prachtige zonnige dag! Mentoren, commissieleden en wedstrijdleiders werden ontvangen met koffie en taart waarna er een fun regenboogwedstrijd werd gespeeld over 9 holes.

Daarna was het tijd voor verfrissingen en borrelhapjes. Voor het eerst werd een verkiezing gehouden voor de beste vrijwilliger van het jaar. Uit de vijf genomineerden, waarop alle deelnemers hun stem konden uitbrengen, kwam Jack Koevoets van de jeugdcommissie als winnaar uit de bus. Hij ontving een dinercheque voor twee personen. In zijn korte toespraak onderstreepte voorzitter Twan Vissers nog eens het belang van de inzet van vrijwilligers voor de golfclub. Ook werd kort stilgestaan bij het plotselinge overlijden van Niels van Moorsel, een van de leden van het eerste uur.

Jaco van Peperstraten reikte prijzen uit aan het beste team van lus A en het beste team van lus B. De gelukkigen werden verblijd met een fles rode of witte wijn naar keuze.

Vervolgens werden de vrijwilligers vergast op een culinaire explosie van smakelijke gerechtjes die als kleine kunstwerkjes de bordjes versierden. Er werd met volle teugen en met veel waardering van genoten waarbij de uitstekende onderlinge sfeer zeker niet vergeten mag worden.

Veel dank dus aan het bestuur voor de enorm leuke dag en aan het keuken- en horecateam voor de prima verzorging.