T'is een beestenboel bij de Young Ones

Wie de Young Ones in de baan treft, ziet golfers, uitgerust met dierenknuffels en dierenbuttons. Dit alles in het teken van het thema 2016: beestenboel bedacht door de organisatoren Arno Snepvangers, Peter Kalis en Anja Bartels. Niet verwonderlijk dus dat de teams ook dierennamen dragen.

Iedere wedstrijd wordt een andere spelvorm gespeeld, aangedragen door de teams. Dat leidt tot veel hilariteit en onverwachte spelmomenten. Onnodig te zeggen dat de Young Ones volop genieten.

Er zijn nu 7 wedstrijden gespeeld voor dag- en aanmoedigingsprijzen. Na de zomerstop wordt op 15 september de finalewedstrijd gespeeld met aansluitend een bbq. En omdat het nu eenmaal Young Ones zijn, wordt er op 23 september nog een gezellig avondje tegenaan gegooid.

Tussenstand:

1. Panda's         14