Team Dames I stelt zicht voor

Team Dames I 27 holes neemt dit jaar voor de eerste keer deel aan de NGF competitie. En ze hebben er zin in! In oktober 2016 is het team tot stand gekomen en heeft vanaf dat moment de nodige trainingen gehad van Sascha Labrujere. Natuurlijk gaan de dames ook met grote regelmaat de baan in om met name de Greensome spelvorm te oefenen. Daarnaast hebben ze actief meegedaan aan de verenigingsactiviteiten zoals onder meer de Pubquiz (gewonnen!) en de speciale regelavond over de matchplay regels.

Die gezamenlijke inzet heeft ertoe geleid dat zij elkaar steeds beter hebben leren kennen en het onderlinge plezier met stip is gestegen tijdens de trainingen en oefenrondes. Dat plezier willen ze vooral vasthouden tijdens de competitie.

Kortom: dit debuterende team bestaande uit (foto vlnr) Daniella van Wanrooij, Heleen van der Sijde, Sylvia Menke, captain Brigitta Kop, Anniek de Noord en Francine Kruyt is er, in hun mooie blauw-witte outfit, helemaal klaar voor!!