Turfvaertse winnaars tijdens eerste Vierluik !

De eerste Vierluikwedstrijd - een serie onderlinge jeugdwedstrijden - is op zondag 11 december gespeeld op de Turfvaert, onder prima omstandigheden. 15 jeugdige golfers, van de Turfvaert, Bergvliet en Albatross streden om de hoofprijzen. Daarnaast was het voor een 3-tal spelers van de Turfvaert extra spannend, omdat zij met deze wedstrijd hun GVB konden behalen. De resultaten logen er niet om: de eerste, tweede en derde plaats waren weggelegd voor jeugdleden van de Turfvaert. Jay Sommen ging er vandoor met de winst, Tim van Peperstraten werd tweede en als derde eindigde Pepijn Westerhuis. Tevens behaalden 3 jeugdleden hun GVB: Jay Sommen, Lucas Morang en Jeroen Bouw. Allen van harte gefeliciteerd!

Namens de Jeugdcommissie dank aan alle deelnemers, ouders, Jeugdcoaches van de Turfvaert en natuurlijk ook Golfpark De Turfvaert.

Op de foto's rechts: boven - winnaar Jay Sommen, met Peter Meeuwissen (voorzitter Jeugdcommissie) en Jaco van Peperstraten (coordinator jeugdwedstrijden), midden-links - tweede plaats winnaar Tim van Peperstraten, midden-rechts - Pepijn Westerhuis, derde plaats. Op de foto onder staan de twee trotse, nieuwe GVB'ers, Lucas Morang (links) en Jeroen Bouw.