Uitslagen NGF competitie 2016

De wedstrijden in de NGF competitie zijn gestreden. De dames en heren hebben gedaan wat ze konden en met een prima resultaat. Geen degradanten, wel resultaten om trots op te zijn!

We zijn twee kampioenen rijker. Dames senioren 1 in de 1e klasse en Heren senioren 1 in de hoofdklasse. De dames spelen op 26 mei een kampioens-/promotie wedstrijd op de Woeste Kop in Axel.

Voor de heren geldt dat zij nog een halve finale en wellicht een finale spelen tegen een andere poule winnaar op de Rexelse golfbaan.

Dames senioren 3 in de 2e klasse, Heren senioren 2 in de 3e klasse en Heren 1, 36 holes 3e klasse zijn allemaal derde geworden in hun poule.

Dames senioren 2 in de 1e klasse en Heren 1, 18 holes in de hoofdklasse wisten de 4e plaats te bezetten in hun poule.

Dames senioren 2 is in punten wel gelijk geƫindigd met het team dat de 2e plaats bezet. Datzelfde geldt voor Heren 1, 36 holes.

Namens alle clubleden natuurlijk een dikke proficiat voor de behaalde resultaten en de inzet die deze mannen en vrouwen hebben betoond.