Verrassende ontknoping 30UP

Zondag 13 maart is de laatste wedstrijd gespeeld van de wintereditie van de 30UP. De finale kende een verrassende ontknoping. Maakten Linda Veth, John Dielemans, Wim Mooijekind en Ton van Charante een goede kans om met het felbegeerde beeldje huiswaarts te keren, het was uiteindelijk Rob Veth die niet alleen de dagprijs binnenhaalde maar ook met een totaalscore van 74 punten vriend en vijand verraste. Wedstrijdcoördinator Anja Bartels reikte hem het beeldje uit waarmee hij zichtbaar in zijn sas was. Echtgenote Linda mocht zich tweede noemen en Wim Mooijekind behaalde de derde plaats.

In haar korte toespraak bedankte Anja haar assistenten Hanneke van Kuijck en Ton Ouwens en overhandigde hen een klein presentje voor de bewezen diensten. "Er was een grote groep trouwe deelnemers", aldus Anja, "die weer of geen weer present waren en zorgden voor een groot deelnemersveld en aardig wat ambiance na de wedstrijden". Zij bedankte ook Heleen en MNarc-Jan van de Golfstock uit Rijsbergen die een flink aandeel hadden in de te vergeven prijzen. Het pronkstuk echter, was een beeldje vervaardigd door Maria Haman.

Op zondag 27 maart wordt een overgangswedstrijd gespeeld en op zondag 10 april begint de zomereditie van de 30UP. Uiteraard bent u van harte welkom daaraan deel te nemen.