Vrijwilligers bedankt!

Op zaterdag 13 september 2014 vond de welverdiende vrijwilligersdag plaats op Golfpark de Turfvaert. Eerst 9 holes lopen en toen een gezellige borrel met overheerlijke hapjes. In de baan werden ze zelfs verwend met champagne en een snack.

Ook Ad Jacobs, de eigenaar van het Golfpark, deed nog een goed woordje. Hij prees de vrijwilligers voor hun onmisbare inzet en dat de samenwerking tussen de vereniging en het Park ertoe heeft geleid dat we inmiddels meer dan 800 leden hebben die veelal speelrecht hebben.

Bekijk hier de foto's van deze gezellige dag.

Vrijwilligers altijd welkom!

Ook kwam ter sprake dat op het ledenaantal van 800 er in verhouding veel te weinig vrijwilligers zijn.

Wij roepen dan ook onze leden op om af en toe een handje uit te steken voor de club, zodat we alle leuke clubactiviteiten en wedstrijden in stand kunnen houden en de club kan blijven groeien!

Indien u een bijdrage wilt leveren aan de vereniging - in welke vorm dan ook, van af en toe helpen bij clubactiviteiten tot aan commissielid- we heten u van harte welkom!

Interesse? Meldt u dan aan bij het secretariaat van onze vereniging via secretariaat@rijsbergsegolfclub.nl