Winnaars Clubkampioenschappen

Zaterdag 4 oktober en zondag 4 oktober zijn de halve finales en finales van de Clubkampioenschappen Matchplay voor Dames en Heren in prachtig nazomer weer gespeeld.

De dames hadden slechts een halve finale vanwege een rugblessure van Maria Hamann. Wendy van Alphen won van Henny van Dun. Bij de heren hadden zich 4 heren geplaatst met handicap > 10. De single handicappers waren in vorige ronden al uitgeschakeld. Marcel van Herp won van Ad van Alphen en George Wijngaard won van Toon Jacobs.

Zondag vonden de spannende finales plaats. Wendy van Alphen won van Ellen Vermeer. Henny van Dun werd 3e.George Wijngaard veroverde de beker door Marcel van Herp te verslaan. Een onverwachte, maar terechte winnaar. Toon Jacobs werd 3e door Ad van Alphen te verslaan. Bij de prijsuitreiking was veel publiek. De supporters en afvaller, die nog een 9 holes stableford wedstrijdje hadden gelopen en ook het hele NGF team van George. Kortom, een geslaagd weekend!