Rabbit wedstrijden

GOLF IS LEUK!

Maak als beginnende golfer kennis met de baan en het  wedstrijdelement!

De naam Rabbitwedstrijd is gekozen omdat ‘rabbits’ kris-kras over de baan gaan en een beginnende golfer vaak hetzelfde doen. Hoewel de naam Rabbitwedstrijd mogelijk wat serieus klinkt is het echt een gezellige golfmiddag waar u veel kunt leren en vooral plezier kunt hebben!

Voor wie is die Rabbit Wedstrijd?

• Golfers met een baanpermissie voor de Rijsbergse Golfbaan
  • Golfers die onlangs het GVB hebben gehaald bij de Rijsbergse Golfclub
  • Golfers met GVB maar zonder wedstrijdervaring

Deze wedstrijd wordt speciaal georganiseerd om verder kennis te maken met het échte golfen.

U wordt samen andere golfers gekoppeld aan een ervaren golfer (mentor). Hij of zij helpt u met alles wat u op de golfbaan tegenkomt. U krijgt spelenderwijs tips voor veiligheid en snelheid in de baan en ook de golfetiquettes komen aan de orde.

Kortom; een relaxte ronde van 9 holes onder begeleiding van één van de leden van de Rijsbergse Golfclub die u alles mag vragen wat u wilt weten over golf en onze club.