Registratie

Registratie Qualifying Ronde

Vóór het spelen van een Q-ronde om uw Handicap te verlagen, registreert u zich in het boek dat zich bij de Q-kaarten bij de receptie van het Golfpark bevindt. U vult hier het nummer in van de Q kaart met gele sticker.

In boek en op kaart moeten volgende gegevens ingevuld zijn:

• Tijd
  • Aantal holes
  • Naam speler
  • Lidmaatschapscode
  • Naam marker
  • EHcp en PHcp
  • Home club

Zie ook het voorbeeld in het boek.

Registratie Qualifying Kaart

Bekijk de volledige instructie voor het registreren van een Qualifying Kaart.

Na het spelen van een Q ronde is het de bedoeling dat de handtekeningen van speler en marker, het aantal slagen en de stableford punten op de kaart gezet worden. U kunt vervolgens thuis via uw persoonlijke inlogpagina de score invoeren. Vervolgens moet de uw Q-kaart binnen 14 dagen in het clubhuis ingeleverd zijn (waar??). Bekijk hier het voorbeeld Qualifying Kaart

Als er problemen zijn of als u vragen heeft kunt u een mailtje sturen aan een van de leden van de H&R commissie bij voorkeur naar j.baarends@rijsbergsegolfclub.nl of a.vanzijp@rijsbergsegolfclub.nl.