30UP Zomercompetitie

De 30UP zomercompetitie loopt van april tot en met september en kent haar officiële start op de eerste zondag van april, dit jaar dus op 1 april. De starttijden van de zomercompetitie zijn tussen 15.00 en 16.00 uur. Leden met een volwaardig lidmaatschap en jeugdleden, met een handicap tussen 30.0 en 54.0, zijn daarbij van harte welkom. Er wordt tweemaal per maand gespeeld. De vaste speeldag is zondag. U loopt 9 holes en de wedstrijden zijn altijd qualifying.

Op 1 april dus de eerste wedstrijd, aanmelden hiervoor kan vanaf 11 maart. De overige data kunt u vinden op de website van de golfclub, via uw persoonlijke pagina. U dient zich wel voor iedere wedstrijd apart aan te melden tot één week voor de speeldag. Aanmelden via voornoemde persoonlijke pagina of per mail naar wedstrijdcommissie@rijsbergsegolfclub.nl.

Er zijn natuurlijk prijzen te winnen. Naast de dagprijs kunt u tevens een gooi doen naar de overall prijs. Daarvoor moet u wel aan minimaal vijf wedstrijden hebben deelgenomen. De vijf beste resultaten komen in  aanmerking voor de eindscore. Maar u kunt ook af en toe deelnemen als dat beter in uw agenda past. Na afloop is er een gezellige nazit in het clubgebouw of op het terras. Dat gezelligheid dan troef is, kan geen verrassing zijn!

De kosten voor deelname bedragen 2 euro per wedstrijd. Inschrijving aan de wedstrijdtafel is vanaf 14.30 uur mogelijk.

Met vriendelijke groet,

Anja Bartels en Ton Ouwens, Wedstrijdleiders 30UP