Donderdag Avond Competitie - 20 juni

Donderdag Avond Competitie - wekelijks zomeravondgolf !

Vanaf 2 mei tot en met 29 augustus kan er wekelijks worden deelgenomen aan deze "vrije inloop competitie". De ene week is de spelvorm Stableford, de andere week is dit Matchplay. Aan het eind van de competitie tellen de 5 beste wedstrijden van iedere spelvorm mee, er zijn dus ook overall winnaars in 2 categorieĆ«n! Deze overall winnaars worden uitgenodigd bij de kampioenendag, later in het jaar. Zowel bij de Stableford wedstrijd als bij de Matchplay wedstrijd worden er tevens dagprijzen uitgereikt.

Er wordt gespeeld met handicapverrekening en de wedstrijden zijn 9 holes & qualifing. De puntentelling bij de Stableford wedstrijd is zoals er bij alle Stableford wedstrijden wordt geteld. Bij de matchplay wedstrijd speel je 1 tegen 1 en is degene met het meeste aantal holes "up" de winnaar. Bij gelijke stand telt het saldo van het aantal holes "up". Voor de overall competitie tellen de 5 beste wedstrijden mee, waarbij het totaal aantal holes "up" bij elkaar op worden geteld.

Aanmelden:

De DAC is een vrije inloop wedstrijd, vooraf aanmelden is dus niet nodig. Inschrijven tussen 17:30 en 18:30 uur en starten tussen 18:00 en 19:00 uur. De wedstrijd staat open voor volwaardige leden en jeugdleden. Meld u bij de wedstrijdtafel als u mee wilt spelen!