Kerstwedstrijd Dames - 18 december

Het is december en dus bereiden we ons voor op een aantal fijne feestdagen. Traditioneel dus ook tijd voor....

Kerstgolf & -lunch op dinsdagochtend 18 december

De organiserende vrouwen van de wekelijkse Damesochtend op dinsdag, nodigen alle dames van de Rijsbergse Golfclub uit voor hun jaarlijkse kerstochtend.

De ontvangst is vanaf 08:30, met koffie/thee en kerstbrood. Er wordt gestart vanaf 09:30 uur en er worden 9 holes gelopen. Het wordt een funwedstrijd, met na hole 15 een glas gl├╝hwein of warme chocomel. Na afloop een heerlijke lunch met koffie/thee en als afsluiting bonbons.

Aanmelden en kosten:

Aanmelden kan tot en met 15 december, via uw persoonlijke pagina of een e-mail naar wedstrijdcommissie@rijsbergsegolfclub.nl, onder vermelding van uw naam, handicap en eventueel de naam plus handicap van degene met wie u samen wilt spelen. De kosten bedragen 23,50 euro p.p. (voor volwaardige leden). Prijs is exclusief eventuele greenfee.

U kunt zich individueel aanmelden, maar ook samen met uw beste vriendin of met uw vaste (vrouwelijke) golfmaatje.