Kerstwedstrijd Dames - dinsdag 17 december

Het is bijna december en dus bereiden we ons voor op een aantal fijne feestdagen. Traditioneel dus ook tijd voor....

Kerstgolf & -lunch op dinsdagochtend 17 december

De organiserende vrouwen van de wekelijkse Damesochtend op dinsdag, nodigen alle dames van de Rijsbergse Golfclub uit voor hun jaarlijkse kerstochtend.

De ontvangst is vanaf 09:00, met koffie/thee en kerststol. Er wordt gestart vanaf 10:00 uur en er worden 9 holes gelopen. Het wordt een funwedstrijd, met na hole 15 een glas glühwein of warme chocomel. Na afloop een heerlijke lunch met koffie/thee en als afsluiting bonbons.

Aanmelden en kosten:

Aanmelden kan tot en met 14 december, via uw persoonlijke pagina of een e-mail naar wedstrijdcommissie@rijsbergsegolfclub.nl, onder vermelding van uw naam, handicap en eventueel de naam plus handicap van degene met wie u samen wilt spelen. De kosten bedragen 20,00 euro p.p. (voor volwaardige leden). Prijs is exclusief eventuele greenfee.

U kunt zich individueel aanmelden, maar ook samen met uw beste vriendin of met uw vaste (vrouwelijke) golfmaatje.