Ladies Night - dinsdag 18 juni

Een leuke manier om kennis te maken met andere dames en andere spelvormen. De Ladies Night staat vooral in het teken van Fun! Iedere avond spelen we het golfspel in een andere vorm.

Net als vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer de gezellige Ladiesnight waarvoor we alle dames van de Turfvaert willen uitnodigen. We spelen een 9 holes wedstrijd en de kosten voor deelname zijn € 3,-- , een klein hapje na de wedstrijd is hierbij inbegrepen. Noteer alvast in je agenda de volgende speeldata:

Dinsdag 26 maart, 16 april, 21 mei, 18 juni, 16 juli, 20 augustus en 10 september.

Meedoen en gezelligheid staan voorop, maar er zijn ook per wedstrijd mooie prijzen te winnen, dus aarzel niet en geef je op! Dus heb je zin om na een drukke werkdag, oppasdag -of wat voor drukke of juist saaie dag dan ook- een leuke, gezellige, maar toch serieuze 9 holes wedstrijd te spelen, geef je dan op via de wedstrijdkalender op je persoonlijke pagina van rijsbergsegolfclub.nl.

Tot 16 april!

Groeten, Petra en Karin